Xerrada a Can Besora sobre l’alimentació ecològica i la nostra salut

Aquest passat dissabte, Ecomenja va oferir una xerrada a les famílies de Can Besora que volguessin assistir.

El tema de la ponència era: l’Alimentació ecològica i la nostra salut, i la van impartir en Gabor Smit, dietista i nutricionista d’Ecomenja, i l’Agnès Moya, tècnica agrícola especialista en Agricultura ecològica.

xerrada CB jpgA la primera part es van exposar els beneficis de la producció ecològica des del punt de vista de la salut, però sobretot des del punt de vista ambiental i social, explicant quines característiques principals defineixen la manera de produir ecològica, quines garanties i mesures de control hi ha de cara al consumidor, i quins reptes presenta actualment tant per als pagesos com per a la societat que vol recolzar i consumir agricultura ecològica.

A la segona part, es va aprofundir en els aspectes que relacionen l’agricultura ecològica i l’alimentació amb productes frescos, de qualitat i de proximitat amb el desenvolupament saludable dels infants,  i de tota la societat.

El resultat va ser molt satisfactori i, fins i tot, després de gairebé tres hores d’exposició, encara van quedar ganes per al debat i les preguntes! Per nosaltres és un plaer comptar amb famílies interessades i receptives a generar aquests espais de trobada i reflexió.20171021_12195920171021_121935

Fins la propera!

0 1376

Leave a Reply