Institut Escola Artístic Oriol Martorell

Institut Escola Artístic Oriol Martorell

 

L’Institut Escola Artístic Oriol Martorell és un centre públic en el qual l’alumnat cursa els ensenyaments generals integrats amb els artístics: els ensenyaments de l’etapa d’educació primària integrats amb els elementals de dansa o de música i els ensenyaments de secundària obligatòria i batxillerat integrats amb els del grau professional de música o de dansa.

Es troba situat al districte de Nou Barris de Barcelona i està distribuït en dos edificis, un per a primària i un altre per a secundària. És l’únic centre d’aquestes característiques a tot Catalunya i per això vénen alumnes de tot Barcelona i de la rodalia, la majoria dels quals es queden a dinar perquè viuen lluny.

A primària, a més del servei de menjador, també oferim servei d’acollida, tant al matí com a la tarda. D’aquesta manera es dóna una mica de marge a les famílies, sobretot si vénen de lluny, i a més els nens i nenes disposen d’un espai per fer deures i esbargir-se.

A l’hora del migdia, a diferència d’altres centres, els alumnes tenen classe i entren cada dia a una hora diferent a dinar. A més, això els escurça el temps per esbargir-se i els fa més difícil poder participar d’activitats dirigides. De totes maneres, a primer i segon de primària disposen de més temps, la qual cosa els permet gaudir de diferents racons, jocs i tallers (llanes, escobidoos, jocs de sorral, construccions amb Lego…).

El curs 2014-2015 vam iniciar una nova etapa al menjador escolar i ho vam fer al costat d’Ecomenja, l’empresa que a partir d’aquell curs s’encarrega de la cuina i del monitoratge. Tots plegats estem molt satisfets de poder gaudir de menjar ecològic i de proximitat.

El nostre objectiu és que els nens i nenes mengin bo i sa, tot experimentant amb diferents textures i sabors.

Des dels equips de monitors/es de primària i secundària volem animar l’alumnat a prendre consciència dels avantatges del menjar ecològic i de proximitat, tant en termes de dieta saludable, com en termes de compromís social i mediambiental.

Primària: c. Artesania 39-41, 08042 Barcelona
Telèfon de contacte: 93 3503917

Adreça secundària : carretera Alta de Roquetes 70, 08o35, Barcelona
Telèfon de contacte: 93 4279000

Pàgina web : IEA Oriol Martorell