Camins

Camins

Al nostre menjador hi assisteixen diàriament uns 260 infants.

Hem anat progressant de mica en mica fins que hem aconseguit el que volem per als nostres infants. Vàrem començar amb càtering, després vam fer una petita passa endavant  i vam cuinar a la cuina de l’escola però amb productes convencionals, fins que vam començar a treballar amb Ecomenja.

Ara hem guanyat en salut tant per la qualitat dels productes que oferim als nostres infants, productes ecològics i de proximitat, com per com es cuinen els diferents plats, que tant agraden al paladar infantil amb els diferents colors, textures, olors…

L’equip de menjador i cuina està format per un grup de persones totes elles qualificades per al bon funcionament del servei de menjador i cuina. Som 14 monitores, dos cuiners i una netejadora.

A l’escola Camins, el temps del migdia és un espai més en la vida escolar dels infants, un espai on el marc global d’actuació recull dos àmbits diferenciats: l’espai dins del menjador, que ha de garantir les necessitats bàsiques d’alimentació, aprenentatge d’hàbits i cura de la salut i que ha de vetllar per les relacions que estableixen els infants entre ells i amb el personal de menjador i cuina: i el temps lliure abans o després de dinar, en què cal garantir l’educació en les activitats i l’esbarjo. Aquest pla de treball té molt en compte seguir la mateixa línia educativa i els mateixos criteris que l’escola, ja que ambdós tenen com a objectiu comú assolir l’educació integral dels infants.

Adreça: c. Rafael Alberti, 4 08520 Corró d’Avall
Telèfon de contacte : 93 840 22 15
Pàgina web: Ceip Camins