Can Besora

Can Besora

A Can Besora som un equip de 2 cuineres i 10 monitors/es, molt consolidat i amb molta experiència. Assisteixen al nostre menjador una mitjana diària de 180 nenes i nenes durant tot el curs.

Durant el temps de migdia els nens i nenes de Can Besora treballen hàbits relacionats amb el dinar així com activitats lúdiques per tal de trencar amb les tasques escolars.

Els/les educadors/es treballen per fomentar l’autonomia personal i la bona predisposició a acceptar nous aliments tot respectant el ritme individual i les diferències de cada nen/a.

Abans de començar a dinar els infants i l’equip de monitoratge canten una cançó per agrair a les cuineres el bon menjar i tothom es desitja bon profit.

Els nens i nenes, amb l’ajuda dels monitors i monitores, s’organitzen per tenir un encarregat de taula, que col·labora en les tasques de parar i desparar la taula.

Una activitat destacable que duem a terme és L’aliment del mes, en què es tracta d’explicar en profunditat als infants un aliment triat d’entre tota la varietat de què gaudim en aquest menjador. Ja s’han treballat aliments com el calçot, els germinats, el seitan, el bròcoli, el romanesco, les llenties vermelles… A més d’explicar l’aliment, es crea debat, els nens aporten experiències, juguen, experimenten i aprenen amb l’aliment de moltes formes diverses.

Una altra activitat és Rentar-se les dents, que ha consistit a fer una feina de conscienciació amb els nens perquè tinguin en compte la importància d’aquest hàbit: van aprendre una cançó sobre les dents, van llegir contes, van buscar informació a Internet… La iniciativa ha tingut molt bona acceptació per part de l’alumnat i les famílies i està sortint molt bé!

Direcció: c. Sabadell, 45, 08100 Mollet del Vallés,  Barcelona
Telèfon de contacte: 935 44 52 83
Pagina web: Can Besora